Sinterklaas Club Utrecht

Welkom op de pagina van Sinterklaasclub Utrecht. 

In 2008 zijn wij met een aantal vrienden deze club begonnen, omdat wij allemaal even gek zijn op het oude vertrouwde Sinterklaasfeest! Van elk bezoek maken wij gegarandeerd een feestje. In de afgelopen samen zijn wij gaan samenwerken met de WensAmbulance Utrecht. 

Dit jaar is de Sinterklaasclub Utrecht geheel onder de vlag van de WensAmbulance Utrecht komen te vallen, en zullen alle opbrengsten (na aftrek van kosten) ten gunsten komen van de WensAmbulance Utrecht. 

Dit jaar kan je weer kiezen uit een bezoek van 20 of 30 minuten, ook zijn er bedrijfsbezoeken en schoolbezoeken mogelijk. 

Prijzen 

Soort bezoekPrijs
Huisbezoek 20 min (max. 2 kinderen)€ 65,–
Huisbezoek 30 min€ 75,–
BedrijfsbezoekOp aanvraag
SchoolbezoekOp aanvraag
Sinterklaas Club Utrecht
Sinterklaas Club Utrecht

Na het verwerken van de boeking zal je een factuur ontvangen met een betaal link erin. Uiteraard zijn donaties tijdens het bezoek zelf altijd mogelijk en welkom. 

Datums bezoeken:

  • Zaterdag 26 november
  • Zondag 27 november
  • Vrijdag 2 december
  • Zaterdag 3 december
  • Zondag 4 december
  • Maandag 5 december

 

In ons boekingsformulier huisbezoeken vind je welke tijdsblokken er nog beschikbaar zijn voor de huisbezoeken. Het streven is om deze dagelijks meerdere malen bij te werken waardoor je altijd een up-to-date overzicht hebt van de nog beschikbare plaatsen.

Sinterklaas Club Utrecht

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via de mail. Op het mailadres: sinterklaasclub-utrecht@wensambulanceutrecht.nl
Gelieve niet te bellen met de Wensambulance telefoon maar te mailen naar het Mailadres.