Header Stichting Wensambulance Utrecht

Het Bestuur

Het Bestuur van de Wensambulance Utrecht stelt zich graag even voor. Eenieder heeft op deze pagina een eigen introductie van zichzelf geschreven.

Hans Agterberg

Voorzitter

Hans Agterberg is sinds 1996 werkzaam bij de politie. Ooit begonnen in Utrecht en daarna in 2009 overgestapt naar Amsterdam.

Naast de politie is Hans ook actief binnen de Arbo- Bedrijfs- en Evenementen Veiligheid. Hans is eigenaar van EHBO BHV Midden Nederland, deze organisatie voorziet in EHBO BHV, Arbo en andere Veiligheidsopleidingen.

Naast EHBO BHV Midden Nederland, is Hans eveneens CEO bij Safety 4 Events een bedrijf dat voorziet in detachering van medisch en veiligheidspersoneel op evenementen. Naast dit alles is Hans initiatiefnemer van de internationaal erkende opleidingen en certificering Acute Zorg Alcohol en Drugs Incidenten, Assistent Advance Life Support, Evenementen Hulpverlener en Teamleider Evenementen Hulpverlening.

Peter van 't Pad

Penningmeester

Ik ben Peter van ’t Pad en woon samen met mijn man Patrick Koning in IJsselstein.

Naast mijn werk in de ICT heb ik een eigen administratie bureau, vanuit hier zet ik mij belangeloos in voor de WensAmbulance. Ook houd ik me jaarlijks bezig met de activiteiten rondom Sinterklaas.

Naast de WensAmbulance bekleed ik nog verschillende functies binnen het Rode Kruis

 

Els van Logchem

Secretaris

Sinds 1 januari 2023 ben ik lid van het dagelijks bestuur van de (K)WAU.

Op zoek naar vervoer voor mijn schoonmoeder, kwam ik terecht op de website van de Wensambulance Utrecht.

Een prachtige organisatie die veel mensen blij maakt.

Daar stond de vacature voor secretaris, een taak die bij mij past!

De vrijwilligers maken veel mogelijk en daar kan ik op deze manier iets aan bijdragen.

Ik werk als klachtenfunctionaris in de gehandicaptenzorg. De tijd die ik over heb, besteed ik aan ons gezin en het vrijwilligerswerk voor de (K)WAU en de VKIG.

Edward Neuteboom

Algemeen bestuurslid

Vacant

Algemeen Bestuurslid