Header Stichting Wensambulance Utrecht

Het Bestuur

Het Bestuur van de Wensambulance Utrecht stelt zich graag even voor. Eenieder heeft op deze pagina een eigen introductie van zichzelf geschreven.

Hans Agterberg

Voorzitter

Hans Agterberg is sinds 1996 werkzaam bij de politie. Ooit begonnen in Utrecht en daarna in 2009 overgestapt naar Amsterdam.

Naast de politie is Hans ook actief binnen de Arbo- Bedrijfs- en Evenementen Veiligheid. Hans is eigenaar van EHBO BHV Midden Nederland, deze organisatie voorziet in EHBO BHV, Arbo en andere Veiligheidsopleidingen.

Naast EHBO BHV Midden Nederland, is Hans eveneens CEO bij Safety 4 Events een bedrijf dat voorziet in detachering van medisch en veiligheidspersoneel op evenementen. Naast dit alles is Hans initiatiefnemer van de internationaal erkende opleidingen en certificering Acute Zorg Alcohol en Drugs Incidenten, Assistent Advance Life Support, Evenementen Hulpverlener en Teamleider Evenementen Hulpverlening.

Peter van 't Pad

Penningmeester

Ik ben Peter van ’t Pad en woon samen met mijn man Patrick Koning in IJsselstein.

Naast mijn werk in de ICT heb ik een eigen administratie bureau, vanuit hier zet ik mij belangeloos in voor de WensAmbulance. Ook houd ik me jaarlijks bezig met de activiteiten rondom Sinterklaas.

Naast de WensAmbulance bekleed ik nog verschillende functies binnen het Rode Kruis

 

Els van Logchem

Secretaris

Sinds 1 januari 2023 ben ik lid van het dagelijks bestuur van de (K)WAU.

Op zoek naar vervoer voor mijn schoonmoeder, kwam ik terecht op de website van de Wensambulance Utrecht.

Een prachtige organisatie die veel mensen blij maakt.

Daar stond de vacature voor secretaris, een taak die bij mij past!

De vrijwilligers maken veel mogelijk en daar kan ik op deze manier iets aan bijdragen.

Ik werk als klachtenfunctionaris in de gehandicaptenzorg. De tijd die ik over heb, besteed ik aan ons gezin en het vrijwilligerswerk voor de (K)WAU en de VKIG.

Jolanda Dekker

Algemeen bestuurslid

Hallo Ik ben Jolanda Dekker, getrouwd en moeder van 2 dochters. Op mijn 16e ben ik begonnen bij het Jeugd Rode Kruis. Vanwege andere werkzaam heden ben ik hier in 1991 mee gestopt. Vervolgens ben ik een tijd werkzaam geweest als retail manager in de optiek.  Hiernaast ben ik in 2015 weer opnieuw begonnen als vrijwilliger bij het Rode Kruis. Ook ben ik werkzaam bij Safety 4 Events  als professionele hulpverlener en door gegroeid naar teamleider.

Sinds 2016 heb ik er voor gekozen om dit fulltime te gaan doen en te gaan werken als  hulpverlener en instructeur bij EHBO BHV Midden Nederland.

Hans Agterberg  vroeg  aan Marcello van Zijl en mij of wij interesse hadden om samen met hem de stichting Wens Ambulance op te zetten. Hier hoefde ik niet lang over na te denken.
Wat een super initiatief!

Vacant

Algemeen Bestuurslid